бул. Владислав Варненчик 320
Варна,
България
27.8739706
43.2219078
UserLikes
Име: М КАР ВАРНА
Адрес: Варна, бул. Владислав Варненчик 320
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.bmw-mcarvarna.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Автосалони
Дейност:

Официален дилър на BMW, MINI и BMW Motorrad

Ключови думи: продажба нови автомобили, bmw, автомобили bmw, сервиз bmw, автомобили

CATALOG.BG > М КАР ВАРНА



Facebook





За нас

В М Кар Варна знаем, че грижата за вашия автомобил не приключва с неговата покупка. Ние ще се погрижим да бъдете обслужени професионално без значение дали търсите нов модел BMW, MINI или BMW Motorrad, сертифициран употребяван автомобил или искате да сервизирате своя автомобил и да закупите резервни части. Ние оставаме след себе си само доволни клиенти.


Компанията М Кар Варна ООД стартира дейността си през втората половина на 2002 г., след сключване на договор за представителство.


В края на 2006 г. станахме оторизиран представител на автомобилите BMW и резервните части за тях с подписването на нов договор за представителство директно с BMW AG, Германия.


През октомври 2012 сключихме договор за обслужване на автомобили с марката MINI. 


След изграждането на сградата, където се намира Авторепаратурния ни сервиз, М Кар Варна има възможността да извършва пълния пакет сервизни и ремонтни услуги по автомобилите от марките BMW и MINI, а по-точно: диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонти по двигател, скоростни кутии, ходова част, ел. инсталация и оборудване, подмяна на резервни части, тенекеджийски услуги, възстановяване, ремонт и боядисване на увредени детайли от купето на автомобила.


М Кар Варна има сключени договори като Доверен сервиз с повечето застрахователи в страната.


От 2009 г. разполагаме с център за излагане и продажба на сертифицирани употребявани автомобили. През месец август същата година преминахме успешно одит от BMW AG, и от септември 2009 г. подписахме договор с тях за доставка и предлагане на автомобили по програмата BMW Premium Selection.


От есента на 2016 г., М Кар Варна вече е с обновен шоурум и BMW Motorrad представителство.


Винаги сте добре дошли в автосалона на М Кар Варна, за да споделим заедно радостта от шофирането.

 
Открийте ни в Google+