BMW Motorrad - Камор Ауто

Научете повече за проекта BMW Motorrad - Камор Ауто

BMW Motorrad - Камор Ауто

Камор Ауто е единственият оторизиран дилър на мотори и мотоциклети с марка BMW - Motorrad. Компанията избра екипа на Екзисто за изработката на уеб сайт, насочен към любителите на BMW мотоциклети, предлагани от компанията.

С компанията имаме опит в изграждането на уеб сайт на Камор Ауто, представящ  употребявани модели на BMW и за нас бе удоволствие да допринесем за изработката и на новият уеб сайт в портфолиото на компанията - този на BMW Motorrad.

BMW Motorrad произвежда впечатляващи, динамични мотоциклети за всякакви условия. Независимо дали става дума за пътешествия до края на света или за тренировки на състезателната писта, за луксозен туристически модел или готин Urban Bike: всеки мотоциклетист ще намери подходящата машина.

Но перфектната радост от мотоциклетизма изисква и друго: затова BMW Motorrad предлага всеобхватна програма, която излиза далеч извън света на мотоциклетите – от високо функционално и модно оборудване за водачите до изискани предложения за почивка и обучения по целия свят.

От 1923 г. BMW Motorrad разработват иновативни решения в областта на дизайна, двигателите, окачването, екологичността и сигурността: BMW Motorrad заема лидерската позиция във всички области. Надеждният сервиз ще ви позволи да се насладите на безграничното удоволствие при шофирането на мотоциклет BMW по целия свят.

Уеб сайта представя актуални нови и употребявани модели, като стартира и със силна и привлекателна промоция за налични мотоциклети. Дизайна и графичното оформление на сайта следват наложената от компанията стриктна политика за представяне в уеб, спрямо корпоративната идентичност на BMW и Камор Ауто.

Светът на BMW MOTORRAD е по-близо до Вас от всякога, с уеб сайт разработен от Екзисто.

Очаквайте скоро и мобилна версия на уеб сайта за всички, които предпочитат докато шофират да използват интернет през мобилните си устройства.